Dorian van garderen eigenaar/trainer

Dorian is in 2017 gestart onder de naam Progress Performance Center en zijn andere bedrijf Function+ Fysiotherapie. Begin 2018 is het groepsconcept van Progress samen gegaan met Fitclub (het concept van Jack Scheers) en doorgegaan onder de naam Progress Performance Center Lelystad.

Dorian is jarenlang zelfstandig Personal Trainer geweest voordat hij zijn opleiding Fysiotherapie heeft afgerond. Ook is hij een jaar docent geweest op de opleiding Sport- en Bewegen Groningen waar hij Fitness B en Trainingskunde gaf. Naast zijn lessen vanuit Progress bied hij in hetzelfde pand fysiotherapie aan. Hij is gespecialiseerd in sportrevalidatie en de behandeling van (chronische) rug- heup en nekklachten. Ook biedt hij (top)sportbegeleiding waarbij de fysieke en mentale vooruitgang van de sporter centraal staat.

Binnen de sport heeft Dorian jarenlang gevoetbald op 2e klasse niveau en is hij vanaf zijn 17e fanatiek gaan fitnessen en later gaan crossfitten. Zijn kwaliteiten liggen vooral in het geven van gevarieerde lessen en technische begeleiding gebaseerd op recente wetenschap. Ook heeft hij jarenlange ervaring met het geven van sportlessen aan kinderen.

Opleidingen: Hogeschool van Amsterdam Fysiotherapie B, Opleiding Sport en Bewegen Groningen (sport- en beweging coördinator), Fitness A, Fitness B, Sportmassage

WhatsApp WhatsApp ons