Jack scheers eigenaar/trainer

Jack is sinds begin 2018 samen met Dorian eigenaar van Progress Performance Center Lelystad. Hiervoor was Jack eigenaar van het groepslesconcept Fitclub. Naast zijn werkzaamheden voor Progress is Jack zelfstandig personal trainer bij zijn eigen bedrijf PT Powerbody. Hier begeleid hij o.a. ondernemers naar een fitter lichaam en een gezonder gewicht en leefstijl.

Jack is inmiddels al een aantal jaren Personal Trainer. Eerst in Eemnes en later in Lelystad binnen het pand van Progress. Ook is hij jarenlang werkzaam geweest bij Fit For Free waar hij boks-cardio trainingen en bootcamp trainingen gaf. Voordat hij hieraan begon heeft hij de opleiding Sport en Bewegen afgerond (niveau 4) en heeft hij zelf in het Nationaal Team American Football gespeeld. Jack is inmiddels gestopt om zich volledig te focussen op het ondernemen.

Jack is een echte multisporter. Zo heeft hij o.a. zelf aan kickboksen, Kuk Sool Won, Fitness en American Football gedaan. Binnen de fitness is hij een echte powerhouse waarbij hij zeer zwaar kan deadliften, squatten, benchen en cleanen.

Binnen Progress geeft Jack verschillende lessen voor zowel volwassenen als kinderen en geeft hij oa weightlifting, loop- en conditietraining en calisthenics.

Opleidingen: CIOS Heerenveen (fitness, health and management), NGS Sportmassage, Bootcamp trainer, Loop- en Conditietrainer, Funxtion trainer

WhatsApp WhatsApp ons