Personal training

Ben je niet zo van trainen in groepsvorm of heb je intensievere begeleiding nodig om jouw doelstelling te bereiken? Dan is een personal trainer een uitkomst! Een personal trainer stelt een specifiek plan met de samen waarin trainingen, voedingsadvies en testen en metingen standaard zijn verwerkt. Op deze manier wordt een optimale basis gecreëerd om jouw specifieke doelstelling te behalen.  Geen specifieke doelstellingen maar wil je gewoon uitdagend en gevarieerde trainen onder begeleiding van een personal trainer? Ook dat is geen enkel probleem!

Onderstaande personal trainers werken vanuit hun eigen naam binnen ons trainingscentrum:

  • Jack Scheers

Algemene personal training en personal training voor verschillende doelstellingen. Ook gedragsverandering en coaching maakt deel uit van zijn begeleidingstrajecten. ‘Become the best version of yourself’

  06 39 05 94 55

  • Dorian van Garderen

Personal training en duo trainingen voor sport specifieke kracht- en performance training. Dit in combinatie met performance testen en metingen om de voortgang en de lichaamssamenstelling optimaal te kunnen vaststellen. Ook voor het opstellen van periodiseringen op weg naar ‘piekmomenten’ in het seizoen.

  06 21 18 68 07

  • Gilmar Martina

Small group en personal training voor verschillende doelgroepen. Trainingen bevatten veel verschillende kracht- en conditie onderdelen en ook voeding ontbreekt niet in zijn begeleidingstraject.

  06 10 55 44 14

WhatsApp WhatsApp ons